Kategorie
Oświetlenie

Nowe Produkty

Nowe Produkty

Promocje

Promocje
mlotowiertarki
Młotowiertarka 18V SDS-PLUS 3.0J DCH263N DeWALT
Bezszczotkowy silnik redukuje wielkość urządzenia, w tym samym czasie zwiększając dostawę mocy i zapewniając przedłużony czas działania Idealne dla...
898,00 zł Normalna cena -91,00 zł 989,00 zł Cena
Offer ends in:
mlotowiertarki-i-mloty
Młotowiertarka 900W 3.0J SDS-PLUS z szybkowymiennym uchwytem D25144K DeWALT
Doskonała przy wierceniach pod kotwy i mocowania w betonie i w cegle otworów o średnicach od 4 do 28 mmFunkcja wyłączenia obrotów do dłutowania w...
895,00 zł Normalna cena -54,00 zł 949,00 zł Cena
Offer ends in:
nozyce-do-zywoplotu
Nożyce do żywopłotu 18V ostrze 45 cm 1x2,0Ah RHT184520 RYOBI 5133003655
Lekkie i ultrakompaktowe nożyce do żywopłotów, idealne do formowania żywopłotów i pielęgnacji krzewówSzlifowane techniką diamentową ostrze o...
499,00 zł Normalna cena -63,50 zł 562,50 zł Cena
Offer ends in:
mlotowiertarki
Młotowiertarka 18V 1.3J SDS+ R18SDS-0 RYOBI 5133002305
Młotowiertarka z udarem pneumatycznym idealna do pracy w kamieniu i betonieUchwyt SDS+ do szybkiego wiercenia i łatwej wymiany wierteł4 tryby pracy...
499,00 zł Normalna cena -48,50 zł 547,50 zł Cena
Offer ends in:
Cała sprzedaż

Polityka prywatności serwisu www.narzedziadlafachowca.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług zakupów produktów w sklepie internetowym poprzez Serwis www.narzedziadlafachowca.pl.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest SALVUM-SYSTEM S.C. z siedzibą w Sosnowcu przy Al. J. Mireckiego 14, NIP 644 351 59 82, REGON 363 963 289


3. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach (zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (dalej RODO).

4. Szanujemy prawo naszych klientów do prywatności i dbamy o bezpieczeństwo danych. W tym celu używany jest m.in. bezpieczny protokół szyfrowania komunikacji (SSL).


4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.


5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a.poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b.poprzez gromadzenie plików “cookies” [informacje “cookies”]


6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.


7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.


8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.


9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.


10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.


11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.narzedziadlafachowca.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.


W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce "Kontakt"