Kategorie
Oświetlenie

Nowe Produkty

Nowe Produkty

Promocje

Promocje
strona-glowna
KLUCZ DYNAMOMETRYCZNY 3492AG-E2 3/4" 73190407 Teng Tools
Z mechanizmem zapadkowym umożliwiającym zarówno normalne wkręcanie/wykręcanie śrub, jak i kontrolę końcową wartości momentu dokręcania. Działanie w...
2 589,99 zł Normalna cena -28,91% 3 643,25 zł
Cena
Cena
Offer ends in:
Cała sprzedaż

Polityka prywatności serwisu www.narzedziadlafachowca.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług zakupów produktów w sklepie internetowym poprzez Serwis www.narzedziadlafachowca.pl.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest SALVUM-SYSTEM S.C. z siedzibą w Sosnowcu przy Al. J. Mireckiego 14, NIP 644 351 59 82, REGON 363 963 289


3. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach (zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (dalej RODO).

4. Szanujemy prawo naszych klientów do prywatności i dbamy o bezpieczeństwo danych. W tym celu używany jest m.in. bezpieczny protokół szyfrowania komunikacji (SSL).


4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.


5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a.poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b.poprzez gromadzenie plików “cookies” [informacje “cookies”]


6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.


7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.


8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.


9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.


10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.


11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.narzedziadlafachowca.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.


W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce "Kontakt"